Beachcup

INSCHRIJVEN HEREN INSCHRIJVEN DAMES INSCHRIJVEN MIXED

WAT?

De Beachcup 2018 – 2019 is een volwaardige indoor beachvolleybalcompetitie voor competitieve en recreatieve beachvolleybalspelers. Zowel Heren-, Dames-, als Gemengde teams komen dit jaar aan hun trekken.

WANNEER?

Alle tornooien worden op zondagmiddag gespeeld van 14u tot ongeveer 17u30. Aanmelden kan uiterlijk tot 13u30!!

Data tornooien vind je HIER

REGLEMENT?

In ‘t kort: Je speelt 2 poulewedstrijden (naar 2 winnende sets) en een finalewedstrijd. Voor de heren en dames beperken we het tornooi tot 6 teams, bij de gemengde tornooien is het maximum 8 teams. Snel inschrijven is dus de boodschap!

Volledig reglement vind je HIER

!!!ALS DE REEKS VOLZET IS KAN JE JE NOG WEL AANMELDEN ALS RESERVETEAM!!! (mail beachcup@tc-depollepel.be)

De winnaar gaat naar huis met een bon voor een uur spelen op de club.

INGESCHREVEN TEAMS EN LIVE SCORE?

Hier vind je de reeds ingeschreven ploegen voor alle manches van dit jaar, gerangschikt op seed. Ook de uitslagen kan je hier LIVE volgen!!

Dames
Heren
Mixed

FORMULE FINALEDAG?

T.b.d.

INSCHRIJVINGSGELD?

32 euro per team per tornooi (inclusief kosten)

RANKING?

Bekijk de huidige ranking BEACHCUP 2018-2019.

MEER INFO?

Voor meer info en details kan u terecht bij Tim Kermans. Dit kan door te mailen naar beachclub@tc-depollepel.be of bellen op het nummer 0496/20.01.04