Beachvolleybal Academie

Concept

Beachvolleybal is een sport die tot de verbeelding spreekt. Duiken in het zand, spelen met de zachte beachbal, en de zomerse sfeer maken het beachvolleybal heel aantrekkelijk. Ben je een absolute leek, wil je de sport leren, of wil je vanuit je volleybalervaring doorstromen naar het beachvolleybal? Voor iedereen bieden we trainingen aan!‘Beachvolley voor jong en oud’

‘Je hebt geen volleybalervaring nodig om te starten’

Je leert de sport vanaf nul. Eerder verworven volleybal-skills zijn leuk, maar geen must.  Balvaardigheid en bewegingsvaardigheid zullen binnen de talrijke spelvormen aan bod komen.  Op een leuke manier beachvolleybaltechnieken onder de knie krijgen is onze kernfilosofie.

‘Samen spelen is samen leren’

Je zal leren wat teamspirit is en zal gestimuleerd worden om je grenzen te verleggen.  De jongste kinderen werken met een soft-beachvolleybal en wanneer er voldoende techniek is verworven gaat men over naar het spelen met een officiële wedstrijdbal.

De Pollepel Beachvolleybal Academie biedt deze laagdrempelige beachsport zowel tijdens de zomer- als wintermaanden aan. In de winter spelen we in onze verwarmde beachhal. Als het zonnetje begint te schijnen, verhuizen we naar onze verlichte outdoor terreinen. Om de kwaliteit van onze trainingen te garanderen laten we maximum 8 spelers toe per terrein.

Indeling groepen

Klik in de menubalk bovenaan op Beachsports => Beachvolleybal Academie  , en kies dan je gewenste groep.

Voor meer info mail je best naar beachclub@tc-depollepel.be of bel je naar 0496200104 (Tim)