Beachvolleybal Academie

CONCEPT

‘Beachvolley voor jong en oud’

Beachvolleybal is een sport die tot de verbeelding spreekt. Duiken in het zand, spelen met de zachte beachbal, en de zomerse sfeer maken het beachvolleybal heel aantrekkelijk.

‘Je hebt geen volleybalervaring nodig om te starten’

Je leert de sport vanaf nul. Eerder verworven volleybal-skills zijn leuk, maar geen must.  Balvaardigheid en bewegingsvaardigheid zullen binnen de talrijke spelvormen aan bod komen.  Op een speelse manier zullen de kinderen juist leren lopen, springen en duiken in het zand.  Op een leuke manier beachvolleybaltechnieken onder de knie krijgen is onze kernfilosofie.

‘Samen spelen is samen leren’

Uw kind zal leren wat teamspirit is en zal gestimuleerd worden om zijn/haar grenzen te verleggen.  Hierdoor zal het kind aan zelfvertrouwen winnen. De jongste kinderen werken met een soft-beachvolleybal en wanneer er voldoende techniek is verworven gaat men over naar het spelen met een officiële wedstrijdbal.

De Pollepel Beachvolleybal Academie biedt deze laagdrempelige beachsport zowel tijdens de zomer- als wintermaanden aan. In de winter spelen we in onze verwarmde beachhal. Als het zonnetje begint te schijnen, verhuizen we naar onze verlichte outdoor terreinen. Om de kwaliteit van onze trainingen te garanderen laten we maximum 8 spelers toe per terrein.

De trainingen worden (volgens volleybalervaring) onderverdeeld in 2 categoriën:

• Beginners: “LET’S GO”
    – Gemiddelde leeftijd 8 jaar tot 12 jaar
    -Voor beginners zonder echte volleybalervaring
    >> 1 uur training op zondag van 10u tot 11u
  • Gevorderden: “PRO”:
    – Gemiddelde leeftijd 14 jaar tot …
    – Voor gevorderde jeugd (+4 jaar volleybalervaring) en volwassenen
    >> 1,5 uur training + half uur spelen onder begeleiding op zondag van 11u tot 13u

Je kan ook altijd een aanvraag doen om privé een training te reserveren. Dan mail je best naar beachvolleybalacademie@tc-depollepel.be .

GROEPEN en DATA

Let’s GO

15 lessen van 1 uur voor onze beginners aan 180 euro.

PRO

De jeugd (met +4j volleybalervaring) en de volwassenen kunnen op een doodle inschrijven voor 19 trainingen, die telkens op zondag doorgaan. Je kan ervoor kiezen om in te schrijven voor 15, 10 of 5 trainingen, of een enkele training.
HIER vind je de doodle om je aanwezigheid te noteren.

DATA

De data van de lessen vind je HIER

TARIEVEN

Let’s Go € 180 (15 x 1u)

PRO 10  € 210 (10 x 1,5u les + half uur spelen)
PRO 7 € 150 (7 x 1,5u les + half uur spelen)
PRO 5 € 110 (5 x 1,5u les + half uur spelen)
PRO 3 € 70 (3 x 1,5u les + half uur spelen)
PRO 1 € 25 (1 x 1,5u les + half uur spelen)

INSCHRIJVEN

Inschrijven doe je via het versturen van een EMAIL naar beachclub@tc-depollepel.be

Check altijd onze site voor onze leuke beachkampen tijdens de vakanties.