Kampen

TENNISKAMPEN JEUGD (vanaf 4 jaar)

kamp-1-jpg

Tijdens de schoolvakanties worden er op onze club tenniskampen aangeboden voor de jeugd. Een kamp is een leervorm om snel en veel bij te leren op een zeer korte tijd. Al onze tenniskampen worden gegeven door gediplomeerde lesgevers. Maximum 8 kinderen per leraar op 2 terreinen. Dit wil zeggen dat er veel getennist wordt en het kind niet enkel in een rijtje wacht tot hij of zij ook een balletje mag slaan, want dan slaat de verveling toe. Onze kampen staan voor kwaliteit, fun en veel leren.

De dagindeling is als volgt:

8u30:         Vooropvang

9u30:         Gezamelijke opwarming

10u:           Tennis

12u:           Middagpauze met eigen lunch of warme maaltijd

13u30:       Omnisport (als van toepassing: beachsporten/zelfverdediging

14u30:       Tennis (als van toepassing: beachsporten/zelfverdediging

16u:           Na opvang tot 17u

Indien u kiest voor een warme maaltijd betaalt u 30€/kind/week. Inbegrepen zijn het hoofdgerecht, nagerecht en water mineraal of bruis.

Drank is niet inbegrepen indien u zelf een lunch voor uw kind voorziet.

Een drankenkaart, speciaal voor tijdens onze kampen, kan aangekocht worden in het clubhuis voor 6 euro per kaart.  Deze geeft recht op 5 consumpties. (cola, fanta, sprite,ice tea, water, melk, chocomelk)

NIEUW VOOR ZOMER 2019

kamp-2JEUGDKAMP TENNIS + BEACHSPORTEN

TC-De Pollepel is de trotse eigenaar van het enige echte indoorbeachveld in de provincie Antwerpen.

Ons indoor beachveld is volledig volgens de normen en regelgeving van de Belgische volleybalbond en beachtennisfederatie. Regen of zonneschijn op ons beachveld is het altijd een beetje vakantie…

Maak kennis met deze “coole” beachsporten tijdens ons zomerkamp (vanaf 8jaar).

Dagindeling zie hoger op de pagina.

JEUGDKAMP TENNIS + ZELFVERDEDIGING

In samenwerking met DCD willen wij de kinderen laten kennismaken met zelfverdediging.  Deze vorm van zelfverdediging die KEYSI® aanbiedt richt zich op het zich veilig voelen in dagdagelijkse situaties.  Hoe reageer ik als ik wordt aangevallen, hoe reageer ik het best als ik in een wagen wordt getrokken… kortom allerhande gevaren die zich kunnen voordoen in onze maatschappij.
Deze vorm van zelfverdediging is niet agressief maar bevordert de assertiviteit en opmerkzaamheid van uw kind.  Het biedt uw kind bewegingen om op terug te vallen in eventuele gevaarlijke situaties.
Dit kamp is voor meisjes en jongens vanaf 8 jaar.
Dagindeling zie hoger op de pagina.

Data en tarieven Zomer- en Wintertarieven

VOLWASSENENSTAGES (10u)

Dit is een avondstage speciaal voor volwassenen die op korte termijn veel willen bijleren.
Elke avond van de week 2 uur tennissen (20u-22u) en dit gedurende 5 dagen.
Tennis je al lang, maar je wil toch hier en daar nog wat bijschaven of ben je beginner?  Voor iedereen is er bij ons een mogelijkheid tot het volgen van een avondstage.
Al onze groepen worden evenwichtig samengesteld.
Maximum 6 spelers per leraar op 2 terreinen.
Feestelijke afsluit van elk tenniskamp op vrijdag met een hapje en een drankje aangeboden door de club.

Data en tarieven Zomer- en Wintertarieven