logo pollepel
Onze lessen worden gegeven volgens het “kidstennisprincipe” van Tennis Vlaanderen. De lessen worden gegeven door gediplomeerde en bijgeschoolde trainers.

BELANGRIJK: Alle lessen vinden plaats op tennisclub ‘t Sas, Mechelsesteenweg 380, 2500 Lier.

Kwaliteitsvolle lessen in kleine groep zodat men veel leert maar waar ook het fun-aspect niet vergeten wordt. Bent u gebeten door de tennismicrobe en wil u uw niveau toch nog wat verbeteren, of u wil gewoon van nul beginnen, dat kan natuurlijk ook, voor beide kan u bij Tennisclub De Pollepel terecht. De inhoud van de lessen zal bepaald worden door het door u vooropgestelde doel. Uiteraard dient men bij de groepslessen rekening te houden met de andere groepsleden.

Wat sneller vooruitgaan? Wat schaven hier en daar aan uw techniek dan zijn privélessen de ideale lessen voor u!